MAMMAVERDEN
MAMMAVERDEN
Mammaverden er et magasin laget av mammaer for mammaer! Her ønsker vi å samle gode tips og artikler om alt som kan gjøre hverdag og fest enklere og bedre!
170822_f_cs_ext_1023v2plusr_highres.jpg

Vår guide til London med barn

London kan virke som en overveldende storby, med alle sine pendlere, lokale og turister. Til tross for dette er London faktisk en veldig barnevennlig by. Vår guide vil sørge for at du unngår turistfellene rundt Piccadilly Circus og Oxford Street, slik at både store og små kan nyte London. Her finner du tips om festlige cafeer, nydelige parker, lekeområder, barnevennlige restauranter og fantastiske hotell. Så da er det bare å begynne å planlegge ditt neste besøk til London.SPISE

Screen Shot 2018-06-12 at 19.17.34.png

GRANGER & CO

175 Westbourne Grove,W11 2SB

+44.20.7229.9111

Nettsted

Notting Hill

Bill Granger er kjent for sin avslappede tilnærming til mat, og har en rekke suksessrike restauranter i Australia og Asia. I Westbourne Grove ligger hans første restaurant i London og som sine forgjengere serveres det fantastiske retter med et hint av Comfort Food. Restauranten er lys og åpen, og i helgene har de en nydelig brunch. Vi anbefaler ricotta hotcakes eller en full Aussie breakfast. Det er ikke mulig å reserve bord, så dere bør beregne noe ventetid.

JLau-DE-6313.jpg

DELICIOUSLY ELLA

18-20 Weighhouse Street, W1K 5LU
Nettsted
Mayfair

Hvis du ikke har hørt om Deliciously Ella har du mest sannsynlig bodd under en stein de siste fem årene. Ellas reise mot sunnhet og lykke har blitt til Englands største blogg for sunn mat. Med en til to millioner brukere hver måned har bloggen klart å inspirere og lære lesere over hele verden hvordan de skal spise sunnere. Fra Brownies laget av søtpotet til mandelmelk har bloggen vist at det er mulig å spise sunt og variert selv om du f eks har en matallergi. Restauranten i Weighhouse Street er kun 100 meter fra Oxford Street, men den ligger på et stille hjørne og tilbyr en rolig atmosfære. Restauranten er åpen 7 dager i uken og er det perfekte sted for frokost eller lunch.

modern pantry.JPG

THE MODERN PANTRY

47-48 St John’s Square, EC1V 4JJ,
Nettsted
Clerkenwell

Modern kommer fra det latinske ordet modernus; som betyr noe som er karakteristisk for inneværende periode. Gleden over noe som er nytt, fresht og orginalt. Pantry kommer fra det latinske ordet panis, som betyr brød. Et pantry er et skap eller rom hvor du oppbevarer alle nødvendigheter for livet… Til sammen utgjør disse to ordene The Modern Pantrys filosofi: ønske om å glede og overraske smaksløkene ved å fusjonere hverdagsmat med moderne ingredienser. Restauranten serverer frokost, lunch og middag i en avslappet atmosfære. Perfekt for barn.

Dirty_Burger_1 (1).jpg

DIRTY BURGER

Nettsted

The Dirty Burger kjede serveres latterlige gode og supergode burgere. De har til og med et alternativ for vegetarianere – «Cop Out». Du finner de i Shoreditch, Whitechapel, Vauxhall, Crouch End, St Johns Wood, Wimbledon, Kentish Town og Tooting. Hvis det er godt nok for The Duke and Duchess of Sussex (Harry og Meghan) sitt bryllups nachspiel er det godt nok for oss!

IMG_4547-copy-1.jpg

CEREAL KILLER CAFÉ

139 Brick Ln.

+44.20.3601.9100

Nettsted

Shoreditch

Med en meny som har over 120 forskjellige typer frokostblandinger (inkludert enkelte som er ekstremt sjeldne og vanskelig å få tak i), 30 forskjellige typer melk, samt et utvalg av Pop Tarts og old-School soda, har dette stedet spesialisert seg på nostalgi for barn av ’80 og ’90- tallet. Stedet ble åpnet av de irske tvillingene Gary and Alan Keery. Restauranten finnes en rekke steder i London.

pizza east.jpg

PIZZA EAST

56 Shoreditch High St.

+44.20.7729.1888

Nettsted

Shoreditch

Pizza East finnes nå på tre steder i London – Shoreditch, Kentish Town og Notting Hill. De lager pizza i vedfyrte ovner, noe som gir en fantastisk krispy pizza. Du kan nyte pizzaene i restauranten, i baren eller ta takeaway. Prøv the bone marrow starter, den er nydelig!

yuatcha.jpeg

YUATCHA

15-17 Broadwick St.

+44.20.7494.8888

Nettsted

Soho

Yuatcha er et tehus som tilbyr moderene dim sum og kaker inspirert av europeiske teknikker med Asiatiske ingredienser. Restauranten har en stjerne i Michelin Guiden. De har også et fantastisk utvalg med te, vin og cocktailer.

hollybush_MBL0060.jpg

THE HOLLY BUSH

22 Hollymount, NW3 6SG

+44.20.7435.2892

Nettsted

Hampstead

The Holly Bush er en sjarmerende gammel pub i hjertet av Hampstead village. Det er det perfekte sted for å nyte nydelig mat, øl og vin. Dette er en skikkelig, tradisjonell engelsk pub hvor barn er velkomne! Husk å booke bord i helgene da det normalt er fullbooket.