Csoap

Csoap

Vi vet ikke hvordan det er med deg, men vi får i hvert fall en trang for å vaske når det nye året starter!

Kanskje det er en reaksjon etter å ha fylt huset med julepynt og spist oss gjennom ferien…. Det føles også godt å få vasket skikkelig etter diverse juleverksted og selskaper!

Vi har ett skikkelig godt tips til deg som holder på å manne deg opp til å sette i gang! Det finnes faktisk et renholdsmerke som har nydelige, naturlige rengjøringsprodukter. Jobben som skal gjøres er den samme, men det føles faktisk lettere med vårt favorittmerke C. Produktene er faktisk så gode at de ikke engang behøver et navn, en initial er nok.

C er trygge og effektive grønne vaskemidler. Serien er helt uten unødige kjemikalier som syntetiske vaskestoffer, farge, parfyme og rare navn som ftalater. Produktene er heller ikke testet på dyr, og flaskene kan resirkuleres.

C er en gjeng vaskemidler som er utviklet av Caroline Heyerdahl. Da hun flyttet hjem fra New York med gode økovaner og barn i magen var det noe butikkene manglet. Grønne vaskemidler.

laundry.jpg

Serien er laget fordi Caroline ikke lenger ville kjøpe det hun fant i butikkhyllen. Hennes filosofi er at du ikke skal måtte holde pusten når du vasker speilet på badet. Det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Serien skulle også tåle å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes under vasken.

Caroline dro ut i verden igjen for å finne ingrediensene, flinke folk og en god fabrikk. Så måtte det dobbeltsjekkes at serien er effektivt, lukter kjempegodt og møter hverdagskravene våre. C er ikke miljømerket, og det er fordi vaskemidler inneholder mye vann og vann kan ikke miljømerkes.

Csoap flavours.jpg

Alle duftblandingene i C såper er utviklet av Caroline i Grasse i Frankrike og de er miljømerket av ecocert. Vi forstår at de er fornøyde med duftblandingene sine. Her finnes en favorittduft for alle og enhver.

ezHE5EjT.jpg

hus & hytte

agurk & mynte; det begynte med denne godlukten som jeg plukket opp da jeg bodde i New York.

sitron & ingefær: to av mine favoritter på kjøkkenet. En topp kombinasjon, frisk og krydret.

lavendel: den må med og min lavendelmiks er rund, aromatisk og fyldig.

rosmarin; skal det bli rent på toalettet må jeg bruke mye eddik og det lukter sterkt. Rosmarin har en fantastisk duft som overdøver det aller meste. Hallo på do.

fiken og solbær: C har faktisk en stylist og dette er hennes idé. Hun er den flinkeste jeg vet om og denne blir nok min nye favoritt. Kraftig nordisk sommer kombinert med fiken og fikenblader. Nam!

snø: franskmennene i laboratoriet i Grasse trodde det hadde klikket for meg. Duften av snø? «Hvor er sneen fra i fjor?» Den kalde rene og klare duften fungerer topp inne og på tøyvask. Uten å smelte.

VHy1CYmU.jpg

hud & hår

appelsinblomst&sitrus: Noen minner sitter hardt i og et duftminne fra min grønne ungdom i Frankrike, appelsintrær i blomst iblandet litt grapefrukt.

sitronverbena&ylang ylang: Urter skal man ikke kimse av; de gir struktur og et lite spark til alle som trenger det. Derfor har jeg tatt sitronverbena, lite kjent og brukt i Norge, bedre kjent som verveine i Frankrike og lukter overjordisk godt. Putt i litt ylang ylang, som er veldig morsomt å si og lukter enda bedre.

geranium&bergamott: Min egen duftmiks; grønn, ren og aromatisk. Godlukten er inspirert av vår kjempe sitrongeranium vi hadde ved telefonen hjemme da jeg var liten. I tillegg blandet jeg i litt bergamottolje som er i earl grey te. Telefon + te = god miks og det ble jammen denne blandingen også.

eukalyptus&mynte: Eukalyptus og mynte løfter enkelt og greit luggen og gir energi til livet etter dusjen.

Z86swwVQ.jpg

Csoap har en rekke produkter for både deg og ditt hjem, og det lanseres stadig nye. Vår ultimate favoritt er Vidunderkremen. Dette er en skurekrem for porselen, stål, koketopper, ovnsdøren, sølvtøy, badekaret, servanten, fuger mellom fliser, plast, krom ja til og med kobber, sølv og gull. Kremen er helt fantastisk! Første gang vi fikk kremen i hus ble vi overrasket over hvor blankt og fint alt ble, og ikke minst hvor rent alt ble! Er det ett produkt du skal forsøke så må det bli dette!

Sjekk ut nettsiden deres for en fullstendig oversikt over alle produktene!

Csoaps