MAMMAMammaverdenComment

Marie Kondo

MAMMAMammaverdenComment
Marie Kondo

Marie Kondo vil forandre livet ditt.

Marie Kondo er en ekspert på rydding, bestselgende forfatter, grunnlegger av KonMari Media, Inc. og stjernen i Netflix serien "Tidying Up With Marie Kondo”. TV-serien har nærmest blitt et fenomen. Som det står i The Atlantic, "The organizational guru’s new Netflix series isn’t about judgment, decor, or the spectacle of mess. It’s about cultivating empathy for the things that surround us." Det er altså ikke et typisk oppussingsprogram, men handler mer om å bli oppmerksom på tingene vi omgir oss med og hvordan vi behandler de.

Marie har vært fasinert av organisering siden barndommen, og hun begynte som organiseringskonsulent da hun var 19 år og studerte i Tokyo. I dag er Marie en velrennomert ekspert på organisering og opprydding, hun hjelper mennesker verden rundt med å transformere sine hjem.

I sin 1 New York Times bestselgende bok, "The Life-Changing Magic of Tidying Up," tok Marie opprydding til et helt nytt nivå, ved å lære hvordan du kan organisere og forenkle hjemmet ditt. Det beste er at hvis du gjør dette skikkelig, trenger du ikke å gjøre det igjen.

Hun fremmer unike metoder som skal gjøre livet ditt enklere og mindre stressfullt. Filosofien bak det hele kan virke litt fremmed for de fleste av oss, men ryddetipsene er virkelig supre!

Screen_Shot_2018-09-17_at_9.52.17_PM_768x.png

Hennes KonMari Method™ oppfordrer deg til å begynne å rydde etter kategori, ikke rom for rom. Du starter med klær, så bøker, papirer, komono (rett og slett diverse), og til slutt ting med sentimental verdi. Filosofien går ut på at du kun skal beholde ting som gir deg glede. Alt det andre skal du ta farvel med…

Mennesker jorden rundt har blitt fasinert av denne filosofien, og det er ikke kun fordi det er en effektiv måte å rydde på. Flere og flere finner verdi i å være mer mindful.

Marie har vært gjest i over femti program på tv og radio i Japan, i tillegg til artikler i Time Magazine, The New York Times, The Wall Street Journal, The London Times, Vogue Magazine, the Ellen Show, the Rachael Ray Show og mange flere. Hun har også blitt kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike personene i Time Magazine.

Hvorfor ikke forsøke Maries metode! Hjemmet ditt vil helt klart bli mer ryddig og kanskje du i tillegg finner indre ro….