MATMammaverdenComment

Chiapudding

MATMammaverdenComment
Chiapudding

Dette er vår favoritt frokost for tiden. Du kan bruke din favorittgranola, frø og bær som topping. Det beste med chiapuddingen er at du holder deg mett helt til lunsjtid!

Du trenger:

  • 25 gram raw kakao pulver

  • 5 spiseskjeer lønnesirup

  • 1/2 teskje kanel

  • 1 klype salt

  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt

  • 95 gram chiafrø

  • 360 ml mandel- eller kokosmelk

Slik gjør du:

  • Sikt kakao pulver over en bolle, tilsett lønnesirup, kanel, salt og vanilje og bland sammen med en visp. Sørg for at det blir en jevn blanding, som en paste.

  • Tilsett litt og litt mandelmelk av gangen til du har en jevn blanding.

  • Tilsett chiafrøene i blandingen og pisk det hele sammen.

  • Hell blandingen i kopper eller små porsjonsskåler før du dekker de med plastfolie og setter de i kjøleskapet natten over.

  • Tilsett ønsket topping og server!