Vår guide til London med barn

Vår guide til London med barn

London kan virke som en overveldende storby, med alle sine pendlere, lokale og turister. Til tross for dette er London faktisk en veldig barnevennlig by. Vår guide vil sørge for at du unngår turistfellene rundt Piccadilly Circus og Oxford Street, slik at både store og små kan nyte London. Her finner du tips om festlige cafeer, nydelige parker, lekeområder, barnevennlige restauranter og fantastiske hotell. Så da er det bare å begynne å planlegge ditt neste besøk til London.BO

180305_fh_cs_rm200_0030_lowres.jpg

CHARLOTTE STREET HOTEL

15-17 Charlotte St., Soho

+44.20.7806.2000

Fitzrovia

Nettsted

Charlotte Street Hotell er en del av en kjede hjemmekoselige, moderne og veldig engelske hotell, hvor høydepunktet er high tea. Det beste er at det serveres hele dagen, så dere behøver ikke å skynde dere for å rekke et bestemt tidspunkt. Barn elsker etasjefatene med scones, kaker og sandwicher! Mens barna har kakefest kan de voksne nye en fantastisk drink fra hotellets nydelige bistro, Oscar. Hotellet tilbyr barnevakt og det har et flott spa. 

browns hotel.png

BROWN’S HOTEL

33 Albemarle St.,W1S 4BP

+44.20.7493.6020

Nettsted

Mayfair

Brown’s har vært selve symbolet på engelsk luksus siden Victoriatiden. Etter en nylig totaloppussing vinner de stadig kåringer for sine elegante og vellustyrte rom (de har til og med en cookies-and-milk turdown service for barn) og den klassisk britiske restauranten HIX. Spør gjerne om å få bo i Kipling Suiten – det sies at det var her The Jungle Book ble skrevet. Hotellet tilbyr «alt» inkludert barnevakt.

ampersand.jpg

THE AMPERSAND HOTEL

10 Harrington Rd., SW7 3ER

+44.20.7589.5511

Nettsted

South Kensington

Det er ikke alle designhotell hvor familier føler seg velkomne…. Heldigvis er ikke The Ampersand ett av disse. Hotellets større rom har små kjøkken hvor du kan tilbrede enkle måltider. Perfekt når man reiser med små barn. Det finnes også lekerom med blant annet bordtennis. Det beste med hotellet er imidlertid beliggenheten, det ligger rett rundt hjørnet fra V&A, Science Museum og Natural History Museum, tre av Londons største attraksjoner for familier.

ham yard hotel.jpg

THE HAM YARD HOTEL

1 Ham Yard, London, W1D 7DT

+44.02.03642.2000

Nettsted

Soho

Ham Yards fargerike og eksentriske stil tiltaler både store og små gjester. Hotellet ligger i Soho og føles som et elegant hjem. Barna kommer til å elske de små badekåpene. Det er heller ikke feil å få servert melk og kjeks på sengen før man legger seg. Hotellet tilbyr «alt» inkludert barnevakt. Husk å sjekke ut kjelleren: der finnes en original bowlingbane fra 1950. Den er helt fantastisk!