Sommerklare ben

Sommerklare ben

Plutselig er det sommertemperatur ute og bare legger frister!

Leggene er imidlertid blåhvite etter en lang vinter, og mange kvier seg for å vise de frem… Heldigvis finnes det raske og lettvinte løsninger for å få litt farge og glød på leggene.

Legology er en serie med produkter kun for legger og lår! Det er Kate Shapland som har utviklet produktene. Hun har jobbet med skjønnhetsprodukter i en årrekke og er en prisvinnende skjønnhetsskribent.

legology.jpg

Legology har produkter for å minske cellulitter og væskeansamling i legger og lår. Produktene har en behagelig sitrusduft og fantastisk konsistens. Vår favoritter er AIR-LITE og SUN-LITE. AIR-LITE skal hjelpe mot cellulitter, stramme opp og jevne ut hudtonen. Vi har brukt kremen i en knapp uke og syns definitivt at huden ser freshere og jevnere ut. SUN-LITE er en farget krem som gir huden øyeblikkelig glød. Det er ikke noe problem å droppe strømpebuksen lenger og kremen kalles også for «sheer lingerie for legs»! Kremen må jobbes litt med for å få et jevnt resultat, men den smitter ikke på klærne.

Nyt varmen i bare, glødende legger!

Legology2.jpg