Pulled chicken

Pulled chicken

Møre og saftige kyllinglår!

Pulled chicken smaker fantastisk! Server i hamburger- eller briochebrød sammen med coleslaw og BBQ-saus, eller med tacotilbehør.

Det er veldig enkelt å lage, men det tar litt tid.

Du trenger:

  • 4 rå kyllinglår

  • 300 ml BBQ-saus

chicken1.jpg

Slik gjør du:

  • Fjern skinnet fra kyllinglårene. Bruk gjerne et kjøkkenpapir å holde i når du river skinnet av.

  • Legg kyllinglårene i en ildfastform.

  • Ha BBQ-sausen over kyllinglårene.

  • Dekk formen med aluminiumsfolie.

  • Stek kyllinglårene i en forvarmet ovn (180 grader) i 1,5 til 2 timer. Hvor lenge avhenger av størrelsen på kyllinglårene. Når kjøttet lett løsner fra bena er kyllinglårene klare.

  • Bruk to gafler til å rive kjøttet i «remser».

chicken 2.jpg