Preggostil

Preggostil

Hva skal jeg ha på meg?

Vi tror ikke det finnes en kvinne der ute som ikke har stilt seg det spørsmålet… Når du i tillegg er gravid finner man raskt ut at alternativene i klesskapet minker dag for dag!

Etter et par svangerskap har vi gjort oss noen tanker om gravidklær. For det første har det skjedd mye på kort tid! I våre første svangerskap var det omtrent bare HM som hadde noe særlig utvalg av gravidklær og da var det mye «koseklær». Det passer dårlig hvis du har en jobb som har en spesiell kleskode eller hvis du for eksempel skal i bryllup.

Mange velger å kjøpe «vanlige klær» i større størrelser enn vanlig, og det er selvfølgelig et veldig godt alternativ. Spesielt praktisk er elastiske kjoler, samt kjoler med høyt liv (empire). Julianne Nygård (bedre kjent som Pilotfrue) er en av de som har sverget til vanlige klær i sitt svangerskap. Det er altså mulig å se bra ut med kul på magen uten å måtte handle inn gravidklær. Sjekk ut pilotfrue.blogg.no for masse inspirasjon. Nå finnes det heldigvis en god del nettbutikker som tilbyr fantastiske gravidklær! Her er noen av våre favoritter:

preggo.jpg

HATCH

Hvis du ønsker klassiske og tidløse klær med en tvist er Hatch noe for deg. Hatch ble startet i 2011 av Ariane Goldman. Ariane jobbet tidligere på Wall Street før hun ble mamma og endret karrierevei. Hun har også startet et eget merke med brudekjoler. Ariane ønsker at det skal være enkelt og gøy å kle seg i alle stadier av graviditeten.

preggo 2.jpg

TIFFANY ROSE

Skal du i et bryllup eller trenger en kjole til et formelt arrangement er Tiffany Rose stedet for deg. De har vakre kjoler i alle regnbuens farger. Tiffany Rose ble startet i 2003 med ett enkelt mål: å tilby elegante og vakre kjoler til gravide. Kolleksjonen består av alt fra nydelige jersey og blonde kjoler til gallakjoler i silke. De har også en egen kolleksjon for bruder som er gravide.Tiffany Rose er en kjendisfavoritt og vi har blant annet sett prinsesse Madeleine fra Sverige i flere av deres kjoler.

preggo3.jpeg

ISABELLA OLIVER 

Hvis du har en jobb som krever at du kler deg formelt er Isabella Oliver perfekt. De har fantastiske jerseykjoler med nydelige snitt. De har også fine skjorter, dressjakker og dressbukser. Isabella Oliver har laget gravidklær i over 15 år og har kunder over hele verden.

preggo 4.jpg

SERAPHINE

Seraphine har et stort utvalg av kjoler- alt fra enkle, klassiske til blomstrende bohemske kjoler. Seraphine ble startet i 2002 av Cecile Reinaud og målet var å revolusjonere gravidklær. Cecile ville lage moderne og moteriktige klær som du også vil bruke når du ikke er gravid. Seraphine har virkelig et stort utvalg, og vi tror alle vil finne noe de liker her. På nettsiden oppgir de hvilke kjendiser som bruker klærne deres slik at du enkelt kan kle deg som Jessica Alba eller Kate Middleton…

preggo 5.jpg

ASOS

ASOS har en egen kolleksjon med gravidklær i tillegg til at de selger gravidklær fra en rekke andre merker. Her finner du alt fra treningstøy, badetøy til kjoler for alle anledninger. Kate Middleton har flere ganger hatt på seg kjoler fra ASOS.

Da er det bare å sette seg godt til rette i sofaen og nettshoppe!

Husk at mva og toll må betales når handler på utenlandske nettsider.

Hovedbildet er brukt etter tillatelse fra Julianne Nygård. Produktbildene er hentet fra de respektive nettsidene.