Podcasts

Podcasts

Podcaster passer perfekt for småbarnsforeldre (og alle andre)! Du kan høre på de når du vil og tilnærmet hvor du vil. Du velger selv programmene som passer best for deg og du slipper avbrytelser for reklame og annet som stjeler vår oppmerksomhet og tid. Våre favoritter er like intime som samtaler med en venn, like gripende som en god bok og like informative som nyhetene. Og kanskje det beste av alt: du trenger bare å sitte stille og lytte! Her er de vi hører på nå:

podcast g.png

Goop

Gwyneth Paltrow og goop’s sjefsredaktør (Chief Content Officer) Elise Loehnen snakker med alt fra leger til kunstnere, administrerende direktører til spirituelle healere om paradigmeskifter og det å starte nye samtaler. Våre favoritter inkluderer Gwyneths ærlige samtaler med familier og venner, spesielt Blythe Danner, Oprah og Sarah Jessica Parker.

podcastpic-scrummy-mummies-300x300.jpg

Scummy Mummies

De engelske komikerne Helen Thorn og Ellie Gibson diskuterer en rekke relevante problemstillinger for moderne foreldre, fra kultur og nyheter til bleier og fiskepinner. Scummy Mummies er podcasten for alle uperfekte foreldre (altså alle) som bare vil lene seg tilbake, slappe av og le på vår egen og barnas bekostning.

ads-creative-cdn.acast_.com-media-channels-7b4acef7-3bd0-4e25-ab0a-76963f47bb11-image-podcast_image_2.jpg

Not another mummy podcast

I hver episode snakker programleder Alison Perry med en rekke gjester om ting alle foreldre opplever, som hvordan forholdet endres når man får barn og hvordan sjonglere foreldrerollen med alle de andre rollene man har i livet. Man kjenner seg veldig godt igjen i denne podcasten, i tillegg til at det er mange interessante gjester.

ads-creative-cdn.acast_.com-media-v1-j1qnuyp0-dirtypukkalayered3000x3000white.jpg

Dirty Mother Pukka

Ett panel med mødre, ett panel med fedre og ett enkelt oppdrag: to Parent the Sh!t out of Life. Dette er en ærlig, morsom og til tider ubehagelig podcast for alle oss som tilfeldigvis er foreldre. Mother Pukka (Anna Whitehouse) er journalist, redaktør, vlogger og family-flogger. Sammen med sin partner Papa Pukka (Matt Farquharson), mener de at foreldre kan le seg gjennom galskapen det innebærer å holde små mennesker i live.

pod synnove-og-vanessa-300x300.jpg

Synnøve & Vanessa

Tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord og tidligere TVNorge-programleder Synnøve Skarbø har vært bestevenninner i 20 år. De ønsker å ha en ærlig og underholdende podcast som folk kjenner seg igjen i. De snakker om alt og ingenting, og er til tider ekstremt underholdende.

pod amy-schuner-300x300.jpeg

Amy Schumer presents 3 girls, 1 Keith

Amy Schumer og vennene Bridget Everett, Rachel Feinstein og Keith Robinson snakker om sine liv, pop culture, politikk og stand-up. Denne podcasten er superunderholdene, til tider hysterisk morsom.