Oslo Raw

Oslo Raw

For alle veganere, glutenallergikere og laktose intolerante er OSLO RAW et paradis. Det unike med OSLO RAW er at de har organisk, vegansk og håndlaget raw food som smaker fantastisk. Kakene er faktisk så bra for deg at hver dag burde være kakedag. I tillegg har de andre desserter og søtsaker, så her er det noe for enhver smak. OSLO RAW lager sunne kaker ved å kun bruke naturlige og rå ingredienser. De bruker ikke gluten, raffinert sukker eller melkeprodukter. Alt blir håndlaget i deres bakeri på Adamstuen i Oslo.

oslo raw 1.jpg

Tiril startet OSLO RAW hjemme og det hele begynte som en hobby i 2014. Hun åpnet sin første café i november 2016 og hadde 20 ansatte innen 2017. I mai 2018 åpnet hun sin andre café, i  tillegg har hun lansert sin første kokebok RÅGODT, utgitt av Gyldendal Forlag. Rågodt  er en av de mest solgte kokebøkene så langt i 2018. Tiril er en erfaren rawfood kokk med over 5 års erfaring med å holde kurs og foredrag over hele Skandinavia.

oslo raw 2.jpg
oslo raw 3.jpg

Ta turen innom deres café på Adamstuen Torg eller Eger på Karl Johan. I caféen kan du nyte cup cakes, ostekaker, fargerike latter, friske smoothies, chia puddinger og salater. Du kan også bestille kaker med mer til å ta med hjem, i tillegg til at de holder forskjellige kurs.

oslo raw 4.jpg

God fornøyelse!