Ollie Ella

Ollie Ella

Ollie Ella har unike møbler og interiør til barnerommet som er laget av naturlige materialer.

Fra den lille trillekofferten kalt Luggy, til det lille huset du kan holde, har Olli Ella produkter som både barn og voksne vil elske.

ollie 1.jpg

Ollie Ella bruker naturlige og bærekraftige materialer. I tillegg har de fokus på etisk produksjon og håndverk. Deres visjon er at ønske om å oppbevare, rydde, transportere og utforske vil være den samme uavhengig av kultur og generasjon, og denne visjonen er utgangspunktet for deres design og produkter.

ollie3.jpg

Den nye serien med kofferter for barn er helt nydelig! See-Ya suitcase kan trilles rundt på flyplassen, togstasjonen eller i hagen. Koffertene er også perfekte til å oppbevare leker og andre skatter på barnerommet.

ollie 4.jpg

En annen favoritt er Piki Basket. Kurven er perfekt til en piknik eller for å oppbevare for eksempel tegnesaker.

Olli Ella ble startet i 2009 i London, England. Søstrene Chloe and Olivia Brookman ønsket å lage en kolleksjon med møbler til barnerommet som skulle være lekne, tidløse og vellaget.

Siden oppstarten har Ella trofaste kunder og har utvidet kolleksjonen til å omfatte ammestoler, tepper, møbler, sengetøy og mye mer til barnerommet. Olli Ella sender til hele verden.

Chloe og Olivia får inspirasjon fra sine barn og sin egen barndom. Olli Ellas design er nostalgiske samtidig som de er moderne.

Chloe bor i Sydney, Australia med sin familie og Olivia bor i London, England med sin familie. De håper andre vil like Olli Ella like mye som de gjør.