Klar for høstferie på stranden?

Klar for høstferie på stranden?

For oss som fortsatt ikke er lei av sol og sommer, er det fint at høstferien er rett rundt hjørnet! Da kan det være muligheter for å finne frem de fineste sommerkjolene og badetøyet igjen.

Rae Feather har nesten alt du trenger til badeferien! De er kanskje mest kjent for sine fantastiske kurver hvor dine initialer males på i ønsket farge, men de har også badetøy, sko, håndklær med mer. Det beste av alt er at de leverer til Norge!

Det er tilbehør som er Rae Feather sin spesialitet, og de jobber hele tiden med å utvikle sine populære design. De mikser tidløse design med pom-pomer, dusker og sterke farger. Rae Feather setter sin ære i å kun bruke de fineste og beste materialene. Vi elsker at du kan få dine initialer på nesten alle produktene de tilbyr.

Rae Feather har et samarbeid med skomerket A Piedi og skoene er perfekte for strandlivet. De er faktisk så fine at du kan bruke de hele tiden, så lenge det ikke regner da…

Når det kommer til hatter er det imidlertid Yosuzi som gjelder. De har virkelig helt fantastiske hatter til alle sesonger, og de leverer til Norge!

Yosuzi er navnet til kvinnen som startet det hele. Navnet hennes betyr ørkenblomst, og stråhattene flettes for hånd av håndverkere i Guajira ørkenen i Venezuela hvor Yosuzi kommer fra. Logoen til Yosuzi er faktisk merket til klanen hennes familie tilhører, og alle hattene er inspirert av tradisjonelle hatter fra deres region.

Hattene er laget av 100 % strå fra Irakapalmen.

For hver hatt som selges går en andel til organisasjonen CEPIN. Det er en veldedig organisasjon som arbeider for barns rettigheter og velferd i Guajira ørkenen.

Vi er helt sikre på at du finner en hatt du liker – hvem er det som kan motstå fargerike mønstre og pom pom’er…