Hårbøylemani!

Hårbøylemani!

Du ser de overalt… På kjendiser, bloggere, naboen, Instagram og i enhver kjedebutikk!

Hårbøylen er ikke lenger forbeholdt småjentene, og takk for det! Nå får du tak i en rekke forskjellige modeller til både hverdag og fest.

Her er våre favoritter (for øyeblikket):

hair2.jpg

Noma Norge har et stort utvalg med hårbøyler. Vi elsker hårbøylene i velour med sløyfe. Se www.nomanorge.no for hele utvalget.

hair 3.jpg

Norske Ragnirock har også mange fantastiske hårbøyler og de er veldig vellagde. Vi er spesielt glad i hårbøylene i fløyel. Se flere modeller på www.ragnirock.com.

hair 4.jpg

Cindy Roee er en Oslobasert designer som lager helt utrolige hårbøyler! Vi har to favoritter; den store kronen med strass og den «flettede» denimhårbøylen. Se mer på www.cindyroee.com.

hair 5.jpg
hair 6.jpg

Gina Tricot har laget denne hårbøylen i flere sesonger og den er absolutt en partyfavoritt. Vi ser at den er utsolgt i nettbutikken for øyeblikket, men satser på at den kommer snart igjen! Det er også mulig at den finnes i enkelte butikker.

hair 7.jpg

Til slutt har vi dronningen av hårpynt; New York designeren Jennifer Behr! Hun lager de mest utrolige hårbøyler og spenner. I tillegg har hun er egen brudekolleksjon som nok er de fleste bruders drøm. Gimle Parfymeri i Oslo fører flere av modellene, i tillegg til at du kan bestille direkte fra nettsiden (www.jenniferbehr.com). Vi advarer om at prisen er i høyeste laget….