Face gym

Face gym

Under mitt siste besøk i London så jeg en kø i varehuset Selfridges, som jeg ikke har sett maken til siden Krispy Kreme åpnet i Los Angeles for 20 år siden. Det var totalt kaos og til min overraskelse startet køen i skjønnhetsavdelingen. Jeg ble supernysgjerrig og måtte finne ut hva dette var. Svaret er FACE GYM. Face gym trener de 40 musklene i ansiktet man gjerneglemmer, og selv om det ser helt hysterisk ut (ansiktet blir rett og slett behandlet som en klump leire) er folk ville av begeistring for denne nye teknikken. 

Da jeg fant ut av det er den anerkjente velværejournalisten Inge Theron, bedre kjent som the “Spa Junkie”, som har startet FACE GYM fikk jeg troen på at det faktisk kan være noe i deres slagord: “This is not a facial! It’s a workout.”

About3_Founder-e1525107742214.png

INGE THERON

Grunderen av FaceGym, Inge Theron, har skrevet for the Financial Times i tre år. I løpet av denne tiden har hun besøkt  57 spa, svettet seg gjennom 32 forskjellige typer fitness timer, eksperimentert med 25  forskjellige anti-ageing behandlinger og har overlevd 15 detoxer. Alt dette har hun dokumentert i sin spalte ‘Chronicles of a Spa Junkie’. Etter at en ansiktsløftbehandling førte til at hun ikke kunne forlate huset på flere dager, bestemte Inge seg for at det måtte finnes en bedre måte å eldes vakkert på. Resultatet ble en treningsmetode for ansiktet uten å måtte operere eller ta injeksjoner.

REISEN

Etter å ha studert ansiktsmassasje og muskelstimulering i to år, reiste Inge verden rundt for å samarbeide med leger, guruer, hudpleiere og fitnesseksperter for å utarbeide FaceGym. Signaturbehandlingen er en 30 minutter lang treningsøkt for ansiktet som består av oppvarming, cardio, forming og avkjøling. Behandlingen utføres av FaceGyms trenere og de bruker også maskiner for å løfte, forme og tone dine ansiktsmuskler.

HVA GJØR DE

Det er bare å glemme det du vet om ansiktsbehandlinger. Her kombineres teknikker for muskelmanipulering med hi-techmaskiner som løfter, former, toner og strammer opp.

face-gym-big.jpg

TRENINGEN

Enten du er ute etter total forvandling eller bare trenger en quick fix i lunsjen har FaceGym behandlingen du trenger. De har salonger flere steder i London.

Teamet med Face Trainers er klare for å designe din perfekte ansiktsrutine med trening og produkter. Forsøk en av deres bestselgere eller en spesialtilpasset kombinasjon – boost det hele med Cryo Oxygen for fuktighet eller Radio Frequency for oppstramming og glød.

makeitbarbanner-face-gym.jpg

THE MAKE IT BAR

I salongene finnes en Make It Bar hvor du kan få laget et spesialblandet serum som er perfekt for deg. I hver flaske finnes FaceGyms magiske blanding the Muscle Blend. Denne består av 6 kraftige ingredienser inkludert L Carnitine (dette er hudens personlige trener) som skal gi næring, fuktighet og styrke huden din.

Du kan også handle produktene online. shop

face gym green.png

Clear Skin Training Serum

FACEGYM

30ML, 50£

Clear Skin Training Serum Blend skal forhindre utbrudd og rense uren hud, i tillegg til at den beskytter mot de negative effektene forurensning har for huden. Agurkoljen tilfører fukt og hjelper til med å opprettholde hudens tekstur, mens Melinioil reduserer rødhet og tegn på stress og tidlig aldring. Serumet har en balansert lukt av Palma Rosa og Bergamot.

facegym red.png

Signature Training Serum

FACEGYM

30ML, 50£

Signature Training Serum Blend har kaffebønneolje som skal tone og løfte huden samtidig som den beskytter og reparerer. Swertia Chirata skal viske bort fine linjer og gir fylde til huden. Serumet har en svaslappende duft av lavendel og rose geranium.

facegym yellow.png

Brightening Training Serum

FACEGYM

30ML, 50£

Brightening Serum inneholder avokadoolje som skal forhindre uttørring og booste glød. CoQ10 er som en kraftig anti-oksidant og skal motvirke frie radikaler, lysne og gi glød til huden. Serumet lukter oppfriskende av grapefrukt og søt appelsin.