Er det egentlig ferie uten Kids Club

Er det egentlig ferie uten Kids Club

Familieferie gir tid for etterlengtet avslapning sammen. Når det er sagt må det være greit å ta fri i et par timer. Her kommer et par forslag til fantastiske hotell med kids Club i Europa vi har hatt gleden av å besøke.

Noen vil hevde at det ikke er mulig å reise på ferie med småbarn. Innen du er ferdig pakket og har overlevd en flyreise, må du ha en ferie for å komme deg. Alle har forventninger om hvordan ferien skal bli. Kanskje du drømmer om sol og varme, late dager på stranden, barn som oppfører seg eksemplarisk og nydelig mat. Her er hotellene som faktisk hjelper deg med å oppfylle feriedrømmen. Hvordan? – de har fantastiske kids club.

Her er våre favoritter:

Marbella Club Hotel, Spain

kids club1.jpg
MrFox-marbella-club-hotel-kids-club.jpg

Det glamourøse  Marbella Club Hotel har transformert en av sine flotteste villaer – tidligere var villaen det private sommerhuset til Prins Alfonso von Hohenlohe – til en fantastisk kids club som vinner alle kåringer.

Fra den nydelige fargepaletten til det utrolig kule designet, aktivitetene og de ansatte gjør denne kids klubben til et magisk sted for barna. De har det faktisk så gøy at du vil ha problemer med å få de til å gå derfra. 

Det tilbys matlagingskurs i det romslige, åpne kjøkkenet hvor barna får være med på hele prosessen fra planting av et frø til høsting av grønnsaker og urter. Barna får deretter mulighet til å tilbrede maten som de skal spise. Barna kan også lage sin egen parfyme i Aroma workshop, lære flamenco, få utløp for sine kreative sider i en kunst- og håndverktime eller møte en ørn. Det er også et bibliotek, discorom, keramikkrom og store uteområder med et lite plaskebasseng. Sjekk timeplanen og planlegg hva barna har lyst til å være med på.

Mens barna er på kids club kan de voksne kose seg på stranden eller ved ett av hotellets bassenger. Hotellet har også et fantastisk spa og flere restauranter.

Martinhal Sagres, Algarve, Portugal

Martinhal-Sagres-Little-Guest-Slider-3.jpg
martinhal-sagres-algarve-portugal-2.jpg

Martinhal Sagres ligger i Portugals Algarve region og utnytter virkelig til det fulle de vakre omgivelsene. De har store vinduer rettet mot stranden og interiøret domineres av naturmaterialer som stein, tre og kork. Dette familievennlige hotellet har også et nydelig spa og utendørs basseng.

Hotellet har store romslige rom og restauranten har supre barnemenyer.

Hotellets kids club er inndelt etter alder. For de minste barna (6 til 23 måneder) er det lille rev eller «raposinho» som gjelder. Kids club er for barn i alderen 2 til 4 år og Fox Club er for barn i alderen 5 til 8 år. Alle holder til i the Village Square, og de ansatte er gjerne kledd ut i revekostymer. Det er en morsom miks av aktiviteter for barna inne og ute. Det er et spesielt godt tilbud om sommeren og i skoleferiene. På kveldene kan plutselig clubansatte dukke opp og ta med barna på ansiktsmaling eller skattejakt, slik at de voksne får anledning til å nyte sin middag i fred… Barna kommer ikke til å kjede seg her. For de eldre barna har Martinhal the Explorers Club (9 til 12 år) og Adventure Club (13 år og over).

Det er også mulig å få barnevakt, i tillegg har hotellet en egen baby concierge service hvor du kan forhåndsbestille alt du kommer til å trenge mens du bor på Martinhal. Butikken på hotellet selger bleier og våtservietter, så det er virkelig ingen grunn til å forlate stedet…

Daios Cove Luxury Resort & Villas, Crete, Greece

DC_CrystalBox_Bar_Outdoor_13.jpg
dais.png

Daios Cove Luxury Resort & Villas på Kreta er et ideelt feriemål for familier. De har romslige villaer og en egen privat sandstrand. Ta deg et lite dypp i et av hotellets 129 saltvannsbasseng, en matbit i en av de fire restaurantene eller skjem deg bort med en behandling i det glitrende spaet. Det er masse for barna å finne på. The Daios Cove Crèche tilbyr barnepass av de minste barna (fra fire måneder til fire år). Dette er nesten som en barnehage og de ansatte er kvalifiserte og har mottatt opplæring. The crèche har et innendørs lekeområde fylt med leker og spill. De har også en timeplan som viser når forskjellige aktiviteter finner sted. Det er også et tilpasset uteområde.

The Daios Kids Club er for barn i alderen 4 til 11. Her tilbys blant annet matlagningskurs, ansiktsmaling og strandturer. Tenåringene har et eget område med biljard og hockeyspill. De ansatte organiserer skattejakt og tennistimer.

Den private sandstranden er ikke stor, men vannet er rolig og det er langgrunt. Ideelt for barn. Det er solsenger, parasoller og så mange håndklær du måtte ha behov for. Det er også en liten hyggelig bar på stranden som serverer drikke og snacks.

Hotellet er kjent for sitt store tilbud av vannsport. Avhengig av alder kan man dykke, stå på vannski og kjøre tube, for å nevne noe. Det er også et godt utvalg av treningsmuligheter, inkludert yoga.

The Peligoni Club, Zakynthos, Greece

MrFox-peligoni-club-kids-club-greece.jpg
Peligoni-June-2018-CLUB-GENERAL-090954-2-1600x650_c.jpg

For den sporty familien som liker en mer aktiv ferie er, the Peligoni perfekt. Nord for Zakynthos er vannet krystallklart og perfekt for seiling, padling og andre vannaktiviteter. Hotellet har tennisbaner og tilbyr timer for store og små. Kids klubben er inndelt etter alder.

The Peligoni Crèche er for barn i alderen 3 måneder til 4 år og er ment å være et trygt sted for de minste. Her er det kvalifiserte ansatte og området er inngjerdet. Her arrangeres det forskjellige aktiviteter og leker. Skattejakt og musikktimen er spesielt populære. Det samme er det hjemmelagde slimet…

Eldre barn tilbys en rekke aktiviteter og de ansatte er kreative og engasjerte. Det er veldig mange som kommer tilbake år etter år, så det er ikke umulig at barna møter på vennene sine fra året før.

God ferie!