Angulus

Angulus

Unike danske sko laget av det fineste skinnet.

Angulus har veldig loyale kunder. Skoene er praktiske, komfortable og har en fantastisk passform. De har følgelig vunnet en rekke prestisjetunge designpriser verden over. Prismessig ligger Angulus sko forholdsmessig høyt, men prisen kan imidlertid forsvares av kvaliteten og det unike designet. Skoene er laget av mykt kalveskinn og gummisålene er både fleksible og slitesterke.

Angulus ble grunnlagt i 1904, men det var først i 1928 de revolusjonerte skoindustrien med sine fotformede sko. Skoene ble laget i samarbeid med leger og fysioterapeuter og designet ga barnefoten mulighet for fri bevegelse og en naturlig utvikling av musklene.

I dag blir skoene designet i Danmark og produsert i Portugal, under oppsyn av 130 dedikerte skomakere. Herfra sendes skoene til eksklusive forhandlere verden over.

Vi kan ikke få nok av det tradisjonelle designet og det minimalistiske uttrykket. Skoene er perfekte for alle anledninger og de tåler den røffe bruken barna utsetter de for.

angulus 1.jpg
ANGULUS-768x1024.jpg

Våre favoritter denne sesongen!