Mezaya Baby

Mezaya Baby

Mezaya bæresjal er smakfulle, elegante og funksjonelle. I motsetning til de fleste andre bæreseler og sjal føles de mer som et moteplagg.  De fantastiske materialene passer til de fleste antrekk, samtidig som de gjør det enklere for deg å multitaske. Alle sjalene er laget for hånd i et studio i Devon, England.

meza 2.jpg

Mezaya Baby ble startet av Victoria. Som ny mamma og med en forkjærlighet for tekstiler ble hun inspirert til å designe egne bæresjal. Både hun og babyen hadde det best når hun kunne «bære babyen på kroppen». I tillegg er det veldig praktisk å kunne ha begge hender fri. Hun ville derfor finne en måte å bære babyen som også ser bra ut.

meza 3.jpg

Newborn Baby Wraps er designet for de første månedene. Sjalene er myke som silke, og med en tett passform skaper de en trygg, liten hule for babyen. De er også ideelle for den sensitive mammakroppen da de føles lette mot kroppen, og gjør det enkelt å ha babyen nær.

meza 4.jpg

Bæresjalene for de større babyene/ barna er laget av lin av meget høy kvalitet. Tekstilet blir mykere og mer fleksibelt jo mer du vasker det. I tillegg er det absorberende og har varmeregulerende egenskaper. Lin er hypoallergisk, anti-allergi og absorberer fuktighet uten å holde på bakterier.  Tekstilet utvinnes fra Flax planten som dyrkes med veldig lite eller ingen kjemikaler, samtidig som det kreves veldig lite vann. Alle delene av planten kan benyttes for å lage en rekke produkter, så ingenting går til spille. Du behøver ikke å stryke lin, det ser fantastisk ut med naturlige skrukker. Vi syns lin er et av de mest fantastiske tekstilene i moteindustrien.

meza 5.jpg

Alle foto fra Mezayana Baby