Økologiske hudpleieprodukter

Økologiske hudpleieprodukter

ERBAVIVA er en eksklusiv serie med de reneste, mest naturlige økologiske hudpleieproduktene som er  tilgjengelig.

Det hele startet med Mommy-to-be linjen med produkter spesielt for deg som er gravid. Produktene inkluderer oljer for massasje og krem for å motvirke strekkmerker.

Nå tilbyr de også en komplett bade og kroppspleieserie for alle andre. De tilbyr blant annet en egen serie for baby med alt du behøver for vask og stell, i tillegg til alternative produkter for å lindre hoste og magevondt.

ERBAVIVA forplikter seg både til deg og miljøet.  De bruker kun de beste tilgjengelige økologiske ingredienser og eteriske oljer i sine produkter. Innpakningen er unik og sofistikert til ære for den måten naturen lagde de på. 

erbiviva 2.jpg

For baby liker vi: