Påskens søteste pannekaker

Amerikanske pannekaker er supergode og enkle å lage! Alle liker pannekaker og vi lover at disse amerikanske pannekakene blir en suksess på frokostbordet!
Du trenger:
50 gram smør
2 1/2 dl melk
2 egg
3 dl hvetemel
2 teskje bakepulver
1/2 teskje salt
1 spiseskje sukker
Slik gjør du det:
Smelt smøret i en kjele
Ha melken i kjelen med det smeltede smøret
Visp eggene i smør- og melkeblandingen
Bland mel, bakepulver, salt og sukker i en bolle
Rør inn smør-, melke- og eggblandingen i det tørre
Røren bør svelle i minst 15 minutter.
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en øse til å helle røre i pannen. Pannekakene kan ha en diameter på ca 10 cm, men de kan gjerne være større hvis du ønsker det. Når det begynner å boble er det på tide å snu pannekaken.
Vi har pyntet pannekakene med bananører, blåbærøyer, bringebærnese, epleværhår og eplemunn.
Pannekakene smaker fantastisk med litt siktet melis og lønnesirup!
