Internasjonele Kvinnedagen

Internasjonele Kvinnedagen

Gratulerer med dagen!


Vi har markert den internasjonale kvinnedagen i over 100 år! Kampen for kvinners rettigheter og frihet er på langt nær over hverken her hjemme eller i resten av verden. «Me too - kampanjen» har på kort tid nærmest medført en revolusjon og vil forhåpentligvis føre til at kvinner verden over opplever mindre trakassering og uønsket adferd.  «Me too» viser at enkeltpersoners handlinger og uttalelser kan føre til store endringer! Og det er nettopp dette som bør motivere oss alle! 

                                  * * *
Mammaverden er startet av kvinner og skal drives av kvinner. Vi som driver mammaverden er alle mammaer, men vi er først og fremst kvinner. Vårt ønske er en fremtid der alle kvinner har frihet til å bestemme over alle aspekter av sitt liv!

Vi ønsker dere alle en fin markering av dagen!