Ikke en typisk stelleveske

Ikke en typisk stelleveske

En ny generasjon stellevesker!

Det er ikke lenger kun anvendelighet og slitestyrke som er avgjørende når det kommer til stellevesker. Nå finnes en rekke moderne stellevesker, med alle de tradisjonelle funksjonene, som ser fantastiske ut. Du trenger ikke lenger å dra med deg en stor og formløs bag, som du kvitter deg med i det sekundet barna slutter med bleier. Disse stelleveskene vil du nok fortsette å bruke både som weekendbag eller jobbveske. Vi er store fan av Tiba + Marl og Kaos sekkene, da disse er unisex, har moderne former og er laget av miljøvennlige materialer. Sekkene er praktiske da de kan festes på barnevognen og ikke minst er det fantastisk å ha alt du trenger på ryggen slik at du har begge hender fri! Vi tror også at de fleste pappaer syns det er ok å bruke en sekk…

 

Kaos

Kaos er designet av norske mammaer for norske foreldre. Produktene deres har en moderne og funksjonell design, og de passer perfekt for travle mammaer og pappaer. Sekkene er romslige og komfortable, og kan brukes både til hverdag og på tur. Stellematte og en liten clutch medfølger. Sekkene er selvfølgelig vannavstøtende!

 

Tiba and Marl 

 

Tiba + Marl er designet i London og selges over hele verden. Dette merket har fått kultstatus og selges i blant annet Selfridges og Fenwicks Bond Street i London, samt nettbutikkene Farfetch og Shopbop. Tiba + Marl har også fått omtale i Vogue, Grazia og Stylist Magazine.

Alle bildene er fra produsentenes hjemmesider. Hovedbildet er fra Tiba + Marl. https://www.tibaandmarl.com/