Kid & Coe Storbyferie

Kid & Coe Storbyferie

Mammaverden er store fans av Kid & Coe!

Tenk deg å kunne reise på en storbyferie med store og små, og kun pakke en bag med klær! Kid & Coe tilbyr familievennlige opphold med barnesenger, leker, et skikkelig kjøkken og annet barneutstyr for å få deg til å føle deg hjemme hvor enn du reiser. Det er den perfekte måten å utforske en ny storby i Europa på. Etter en hektisk dag med sightseeing kan hele familien dra hjem til et «familiehjem», hvor barna kan leke og slappe av i trygge, barnevennlige omgivelser.

Det beste av alt er at Kid & Coe på forhånd gir deg informasjon om hvilke «hjem» som passer best for dere med tanke på barnas alder. Du får vite om babysenger, babystoler, lekegrind og barnesikring av trapper mm, samt sykler og andre utendørs lekeapparat. Alt dere behøver finnes i «familiehjemmet»!

Kid & Coe jobber med nøye utvalgte partnere for å tilby concierge tjenester, utleie av barneutstyr og andre tjenester for å gjøre det enkelt for familier. Du finner også informasjon om nabolaget og områdene rundt, samt flotte bilder av de enkelte eiendommene som leies ut.

Her er et par av våre storbyfavoritter:

kids and coe copenhagen2.jpg

Indre By, København

3 soverom / 2 bad

Lys og familievennlig bolig i hjertet av Københavns gamleby er perfekt for små barn. Det er sengeplass for 2-3 voksne, 2 barn og en baby.
€280 – €399 / NATT

kids and coe lond 2.jpg

Richmond, London

4 soverom/ 4 bad

Nydelig designbolig med sengeplass til 7 + 1, i gangavstand fra Kew Gardens.

£395 / NATT

amsterdam final.jpg

De Goudkust, Amsterdam

3 soverom / 1 bad

Bo som en lokal i dette renoverte 2 etasjers murhuset. Boligen holder en høy standard og har en flott beliggenhet.


€500 / NATT

 

Alle bilder er fra Kid & Coe sin hjemmeside.