MAMMAMammaverdenComment

Sitronsåpe

MAMMAMammaverdenComment
Sitronsåpe

Med små barn i hus blir man raskt avhengig av flekkfjernere! Det er helt utrolig hvor mye små barn søler og griser til sine egne klær, dine klær og møbler…

Den gode nyheten er at det finnes en såpe som fjerner så og si alle flekker! Faktisk har sitronsåpen fra På Stell fjernet alle våre flekker i over 5 år! Såpen fjerner til og med inntørket avføring fra ullplagg. Såpen er laget av naturlige oljer og er økologisk, vegan og biologisk nedbrytbar. Den kan benyttes på alle tekstiler inkludert ull og silke. På Stell kan kjøpes hos blant annet Babyshop og på deres egen nettside paastell.no. Her finnes også tips til hvordan forskjellige flekker kan fjernes.

Dette er ikke et betalt reklameinnlegg, bare tips om et veldig godt produkt!

 

lemon soap.jpg