Reform

Reform

Danskene har gjort det igjen!

Man kan jo begynne å lure på om design er et eget fag på barneskolen eller om det er noe i det danske DNA’et som gjør de så gode på design…Uansett, den siste designnyheten fra Danmark heter Reform. Reform er et samarbeid med de beste danske og internasjonale arkitektene for å reformere kjøkkenet og således hverdagslivet vårt.

reform kitchen modern .jpg

Reform prosjektene starter med en base - elementer fra IKEA kjøkken. Så tilfører du arkitektdesignede fronter og benkeplater for å få ditt eget design og uttrykk.

reform white kitchen.jpg
reform blue kitchen.jpg
reform -pink coh.jpg

De tilbyr også rimelige og nydelige oppdateringer til eksisterende IKEA kjøkken. I tillegg har de fronter til IKEA PAX garderober og GODMORGON baderomsmøbler.

reform wardrobes coh.jpg

Reform holder til i København og ble startet av Jeppe Christensen og Michael Andersen i 2014. Jeppe har en mastergrad i markedsføring og økonomi, og jobbet tidligere i et møbelsnekkerfirma. Michael er ingeniør og var tidligere ansatt ved Bjarke Ingels arkitektfirma BIG, hvor han jobbet i både New York og København.

reform founders_600-55a8ba21.jpg

Sammen har de merket en økende interesse for spesialbygde kjøkken, samtidig som de vet at prisene for et slikt kjøkken er utenfor budsjettet til folk flest. De ville forsøke å løse dette problemet med Reform, som nå har solgt kjøkken til mer enn 30 land og har showroom i København, Berlin, New York og Aarhus.

Reform sender selvfølgelig til Norge, så da er det bare å ta en titt og drømme seg bort!