Winterspring Desserts

Winterspring Desserts

Vi er ikke helt ferdig med København… Vi må bare vise dere Winterspring Desserts fantastiske Tea Salon som akkurat har åpnet i Magasin du Nord.

Vår kjære venninne, hardcore forretningskvinne og inspirerende mamma Karina Schmitt Lund forandrer vår tilnærming til kaffe, te, brunch og frosne desserter. Hun har på en unik måte hevet dette konseptet til en Michelin stjerne verdig opplevelse.

Det danske dessertmerket Winterspring starter en ny era for Københavns tradisjonelle tesalonger. Winterspring har nå åpnet i et unikt lokale med utsikt over Kongens Nytorv. Her kan man utforske revolusjonerende, nordiske søte og salte retter, fra rykende ferske frokoster og lunsjer, til afternoon tea. I tillegg har de sine kritikerroste iskremer, sorbeer og desserter.

Ditte Isager_Winterspring_Magasin_038_aRGB_High.jpg

The Tea Salon finner man i det enorme varehuset Magasin du Nord, som ligger ved Kongens Nytorv midt i København. Winterspring sin dedikasjon til sansene kommer klart frem når du besøker the Tea Salon: fra den gjennomtenkte menyen, til de uvanlige kombinasjonene av nordiske ingredienser, det åpne kjøkkenet, innredningen, serviset og bestikket. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Winterspring 2.jpg

“Since the beginning, we have always taken pride in combining inherently Nordic flavours with innovative techniques to create exquisite desserts that perfectly embody the Nordic lifestyle”, forklarer Karina Schmitt Lund, Wintersprings grunder. “First with our Dessert bar in Store Strandstræde and now with our Tea Salon which allows us to celebrate the Nordic seasons and daily rituals by sharing chef-created breakfast, lunch, afternoon tea and desserts and in a physical space that reflects our philosophy.”

Ditte Isager_Winterspring_Magasin_147_aRGB_High.jpg

Restauranten har store, lyse vinduer vendt mot torvet og du ser Det Kongelige Teater i bakgrunnen. Det åpne kjøkkenet gjør at gjestene kan se på mens kokkene tilbereder maten.

Hver detalj er gjennomtenkt: fra samlingen av svensk keramikk som passer til de forskjellige rettene, til broderte duker og bestikk fra Sori Yanagi.

Winterspring decor.jpg

Winterspring samarbeidet med det London baserte galleriet The New Craftsmen for å lage en utstilling av bøker og unike objekter for å vekke nysgjerrigheten til gjestene. Blant samlingen finner man glass fra Jochen Holz, keramikk fra Akiko Hirai, treskip fra Alex Devol og portretter fra Agalis Magnessi. Bøkene kommer fra danske Books & Company, og er en eklektisk samling med alt fra amerikansk pop arkitektur til Cezannes Objects and Natural Curiosities.

Winterspring desserts 1.jpg

“The shared language of food and craft is something we have always celebrated at The New Craftsmen. We frequently gather makers, customers and experts around the dining table to enrich our minds and fill our bellies! It has been a joy to work with Winterspring who bring the two worlds together so exquisitely”, uttaler Catherine Lock, Co-Founder og Creative Director of The New Craftsmen.

Uansett om du bare går innom for en kaffe to go, kjøper med deg søtsaker hjem, eller sitter ned og spiser et måltid, ønsker Winterspring at du skal nyte et søtt øyeblikk.